úterý 11. dubna 2017
Holanďan, který nebloudí
Holandské řízky si pamatuju ze školní jídelny. Chutnaly mi. Mně ale chutnal i školní špenát, takže nevím, jak moc mě můžete brát vážně. ☺
Každopádně jsem na ně na pár let zapomněla, a dala si je až loni jako menu. Zase chutnaly, tak jsem se rozhodla zkusit je uvařit sama. A biju se do hlavy, že jsem je do rodinného jídelníčku nezařadila dřív.
Recept tady
Jestli vás při čtení receptu svrbí ruka s kořením, vydržte a do směsi nesypejte nic víc, než co je psáno. Pepř a sůl úplně stačí, aby se nepřebila chuť masa v kombinaci se sýrem.
Pokud se rádi matláte s těstem, užijete si to.
Nejlepší jsou s bramborovou kaší, která se mi dneska moc nepovedla. Ujela mi ruka s mlékem, takže si v ní holanďani vesele plavčili.
Dobrou chuť. ☺
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Mňam, děláme je z kuřecího masa. Už jsme dlouho neměli, děkuju za připomentí!
OdpovědětVymazatNení vůbec zač. ☺
Vymazat