úterý 23. července 2013

Manželská smlouva




Jedním z nových knižních přírůstků v žánru erotické literatury, která je v současné době velice oblíbená, je román Manželská smlouva americké autorky Jennifer Probstové. 

Alexa vede knihkupectví, které docela prosperuje, ale potřebuje peníze, aby pomohla rodičům. Na půjčku nemá nárok, zbývá tedy jediné: najít si bohatého manžela.

Nicholas je praktický muž, který v manželství nevěří. Proč také, když jeho rodiče spolu šťastní nebyli. Jenže rodinnou firmu zdědí jen tehdy, pokud se ožení. Nicholas je tedy nucen přehodnotit své názory na svatbu a nějakou nevěstu si najít. Když mu jeho sestra dohodí jako vhodnou partii právě Alexu, nadšením nejásá.  Adeptku na manželku zná již od dětství. Že by se měli extra rádi, to se říct nedá, jeden druhého se kdysi něco natrápili. Jenže teď musí překousnout staré křivdy, aby získali, co chtějí. Vzniká vztah, jehož hranice jsou pevně ohraničeny smlouvou.  Zůstane vztah mezi oběma mladými lidmi na obchodní úrovni, jak si předsevzali? 
Podle mě je to taková lepší harlekýnka v krásném obalu :-). Přečetla jsem ji za jeden den a beru ji jako oddechovku mezi detektivkami :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat