pátek 24. června 2011

Pátá kniha Mojžíšova



Během dvou po sobě jdoucích nedělních nocích jsou nalezeni dva mrtví muži a jeden těžce zraněni. Motiv činu je nejasný, oběti nemají na první pohled nic společného. Zraněný muž, který jen náhodou přežil, požádá o propuštění z nemocnice na vlastní žádost, zdá se, že před policií něco tají. Hlavní vyšetřovatelka Ingrid Bergmanová a její tým před sebou mají nelehký úkol, vypátrat vraha nebude snadné. Obracejí se proto na veřejnost se žádostí o pomoc. Vyslechnou spoustu telefonátů, mezi kterými se opakuje jeden, jehož autor se odvolává na citáty z Páté knihy Mojžíšovy, sebe prohlašuje za proroka soudného dne. Vyšetřovací tým během pátrání zjišťuje zajímavé informace o obětech, které přece jen měly hodně společného...
Výborná švédská detektivka, ve které se autorka zabývá kontroverzním tématem, o kterém se ve společnosti příliš nemluví.

1 komentář:

  1. Dobrý deň,

    Práve sme objavili váš blog a veľmi sa nám páči. Chceli by sme vám ponúknuť možnosť publikácie vášho blogu na našom ženskom portáli Zaria.cz a prosíme vás preto o e-mailový kontakt, kde vám môžme zaslať ďalšie detaily ponuky.

    Ďakujeme vopred!

    S pozdravom

    Silvia Karasová
    redakcia Zaria.cz
    skarasova@kankan-group.com

    OdpovědětVymazat